Projecten

Onderstaand vindt u projecten van het werk dat is uitgevoerd door van Rijbroek hoveniers. Navigeer door de video’s om te zien wat wij zoal maken.

Zorginstelling Nijmegen

Door een donatie hebben wij voor de bewoners van een zorginstelling het terras mogen verbreden en de borders beplant waardoor de bewoners meer plezier van hun buitenruimte ondervinden.

Strakke tuin met afgeronde lijnen in Elden

Bij deze nieuwe woning hebben we deze smalle, langwerpige tuin ontworpen en aangelegd. Voor de tuin hebben we duurzame producten gebruikt waaronder keramische tegels, verhoogde borders van gepoedercoat aluminium, bamboe gevel bekleding, gemetselde zandbak, massieve zitbank, waterelement met natuurlijke overloop, stapstenen, verlichting en natuurlijk de beplanting bestaande uit een taxus haag, meerstammige magnolia, beplanting en gazon.

Moderne strakke tuin met geïntegreerde overkapping in Elst

We hebben hier een zeer moderne strakke tuin aangelegd naar een ontwerp van een architect. We hebben gebruik gemaakt van mooie en duurzame producten. We hebben een grote overkapping met geïntegreerde deuren, witte strakke plafonds, verlichting, stopcontacten en aan de buitenzijde een gevel bekleding van Fraké gebouwd. Verder hebben we in de terrassen gebruik gemaakt van keramische tegels. Ook is de tuin voorzien van een beregeningssysteem en verlichting. De olijfboom welke de klant tijdens de bruiloft heeft gekregen, heeft een mooie plek in de verhoogde border van gepoedercoat aluminium gekregen. Verder hebben we hier een klein gazon aangelegd en de tuin beplant. Als klap op de vuurpijl hebben we bloembollen geplant welke in het vroege voorjaar extra kleur zullen geven!

Nieuwbouw tuin in Nijmegen Noord

Deze complete tuin in Nijmegen hebben we een terras van betontegels gelegd. Hier omheen is een border gerealiseerd met hierboven een pergola van eiken. Achter hebben we een verhoogde vlonder van  hardhout als 2e terras gerealiseerd. Verder hebben we gaaselementen met klimplanten tegen de schutting gemonteerd voor meer groen, verlichting in de tuin aangelegd een gazon met staptegels aangelegd en de tuin afgemaakt met beplanting.

Renovatie achtertuin met flagstones

Nadat we in 2013 de voortuin hebben gerenoveerd kwam de vraag in 2020 of we de achtertuin nu ook wilde doen. We hebben de tuin gerenoveerd met behoud van een aantal elementen waaronder de vijver, boom en beplanting. We hebben rondom de schutting vervangen voor een nieuwe schutting met poort. Verder hebben we bestrating vervangen door flagstones. De borders zijn omsloten door tufsteen. Zoals ook in de voortuin verwerkt. Verder is er ook verlichting aangebracht om de tuin te laten stralen!

Renovatie Nijmegen Noord

De aanwezige vlonder en vijverrand hebben we vervangen voor een nieuwe bangkirai vlonder. Verder hebben we het 2e terras aan de achterzijde vervangen voor kunstgras. Het terras bij de woning is vervangen door keramische tegels. Hiermee kan deze tuin er weer jaren tegen en verliest hij niet zijn karakter!

Steen eruit groen erin in Valburg:

Deze buitenruimte hebben we van de parkeerruimte een tuin gerealiseerd. Een deel van de aanwezige bestrating hebben we hergebruikt. Verder hebben we de ondergrond bewerkt en plantklaar gemaakt. Verder hebben we hier verlichting aangebracht en geïnstalleerd. Als laatste hebben we grondverbetering toegepast en de tuin aangeplant.

Nieuwbouw woning in Nijmegen Noord

Bij deze nieuwbouw woning hebben we de gehele achtertuin aangelegd. We hebben de schuttingen geplaatst, de bestrating van de oprit en achtertuin aangelegd. Een verhoogde bangkirai vlonder met erboven een pergola van eiken gemaakt. Verder hebben we hier een zit muur gerealiseerd en een mooi gazon.

06 - 307 266 09

Lechstraat 5

6674AV Herveld

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in

© Copyright 2021 Van Rijbroek Hoveniers | TuinKeur