Tuintips augustus

Ook tijdens de zomerperiode doe je vogels in de tuin een groot plezier door ze mogelijkheden te bieden om aan drinkwater te komen. Heb je bijvoorbeeld een vogeldrinkbak in de tuin staan,  vul en ververs dan regelmatig het water.

 

Behalve vogels maken ook egels graag gebruik van deze mogelijkheid. Een egel is ook een liefhebber van o.a. slakken en rupsen. Mochten deze aanwezig zijn in de tuin dan heb je meteen een natuurlijke opruimer.

 

Augustus in de maand

Augustus is de maand om heerlijk te genieten van een welverdiende vakantie. Ook in de tuin kunnen de werkzaamheden een tandje lager. Geniet van de vele kleuren in de tuin en de heerlijke geur van geurende beplanting. Al dit moois trekt ook het nodige dierenleven aan zoals vlinders, bijen en hommels. Genieten dus in eigen tuin. Een fijne vakantie gewenst

Bekijk eerdere Tuintips

Onderhoud maart

Onderhoud maart

Op een zonnige voorjaarsdag buiten bezig zijn, omringd door de frisse lucht en het zachte zonlicht, is een waar genot voor elke tuinliefhebber. Het is het moment waarop de natuur ontwaakt uit haar winterse sluimer en de tuin weer tot leven komt. Een tijd van belofte en vernieuwing, waarin we onze handen uit de mouwen steken en onze groene oase klaarmaken voor het komende seizoen.

Snoeien maart

Snoeien maart

Het is tijd om je tuin klaar te maken voor het nieuwe seizoen! Terwijl de dagen langer worden en de zon zich vaker laat zien, is het belangrijk om je planten en struiken te verzorgen. Vooral siergrassen en vlinderstruiken hebben nu aandacht nodig.

Tuintips maart

Tuintips maart

Als je overweegt om een nieuw gazon aan te leggen, zijn graszoden een uitstekende keuze. In vergelijking met graszaad bieden graszoden enkele belangrijke voordelen:

06 - 307 266 09

Lechstraat 5

6674AV Herveld

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in

© Copyright 2021 Van Rijbroek Hoveniers | TuinKeur